30 Ekim-3 Kasım 2017 tarihleri arasında 5.TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi ve 6-7 Kasım 2017 tarihleri arasında TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Uzaktan Eğitim Sınavı Başarıyla Gerçekleştirildi.

• Daire Başkanlığımız tarafından çalışmaları yürütülen TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı  kapsamında 30 Ekim-3 Kasım 2017 tarihleri arasında 5’inci TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi 135 kişinin katılımı ile başarıyla tamamlanmıştır.

• 6-7 Kasım 2017 tarihleri arasında TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Uzaktan Eğitim Sınavı 913 kişinin katılımı ile yapılmıştır.

• Sınavda başarı gösteremeyen adaylara yönelik bir sınav hakkı daha mevcuttur. Yapılacak telafi sınavının tarih ve yeri ayrıca duyurulacaktır.

• Düzenlenecek yeni TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programlarının www.tig.saglik.gov.tr web adresini takip etmeleri rica olunur....

5. TİG Klinik Kodlayıcı Eğitimi Sertifika Sınavı Sonuçları