TİG Daire Başkanlığı Personel Alımı Hakkında Duyuru!!!

TİG çalışmaları kapsamında Bakanlığımız Merkez ve Taşra Teşkilatında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa göre görev yapmakta olan (Sözleşmeli personel hariç ) hekim ve yardımcı sağlık personelleri arasından Genel Müdürlüğümüz bünyesinde geçici görevle çalıştırılmak üzere yapılacak mülakat ile personel istihdam edilecektir.

Görev ve tanımı:

KLİNİK KODLAMA UYGULAMALARI PERSONELİ

Hastanelerden gelecek olan klinik kodlama ile ilgili uygulamalara ilişkin sorulara cevap verebilecek ve çözümler üretebilecek personel istihdamı yapılacaktır.

Adaylarda Aranılan Özellikler:

1. İyi derecede Microsoft Office (Excel,Word ve Powerpoint)bilgisine sahip,
2. Resmi yazışma kuralları konusunda tecrübeli,
3.Hastanelerden gelecek olan klinik kodlama ile ilgili uygulamalara ilişkin sorulara cevap verebilecek düzeyde bilgi ve tecrübe sahibi,
4. Diksiyonu düzgün ve iletişim becerisine sahip,
5. Birimin diğer çalışmalarına katkı sağlayabilecek,
6. Ekip çalışmasına yatkın

Adayların aşağıda yer alan ayrıntılı fotoğraflı özgeçmişlerini tig@saglik.gov.tr e-posta adresine göndermeleri önemle rica olunur.

Özgeçmiş Formu