24-29 Şubat 2016 tarihleri arasında 1.TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi başarıyla gerçekleştirildi!!!

Daire Başkanlığımız tarafından çalışmaları yürütülen TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı  kapsamında 24-29 Şubat 2016 tarihinde Antalya ilinde 1. TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimi başarıyla tamamlanmıştır.

Söz konusu eğitimde kamu, üniversite ve özel Sağlık Hizmet Sunucularında çalışan 81 personele teorik ve uygulamalı klinik kodlama eğitimi mevcut standartlar çerçevesinde verilmiştir. Komisyon tarafından yapılan sınav değerlendirmesine göre tüm adaylar sertifika almaya hak kazanmıştır. Sınava giren adaylar sonuçları panel.tig.gov.tr adresinden görebilmektedir. Klinik kodlayıcı sertifikaları Daire Başkanlığımızca düzenlenerek ilgili kişilere tarafımızca ulaştırılacaktır.

Daire Başkanlığımızca TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitimleri düzenlenmeye devam edilecek olup, ilgililerin www.tig.saglik.gov.tr web adresini takip etmeleri rica olunur.

Önemle Duyurulur.

Eğitime katılan kişilere ait liste için tıklayınız.

Mehmet Ziya KELAT

Daire Başkanı