2016 Yılı TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı Takvimi Hakkında Duyuru!!!

Daire Başkanlığımız TİG çalışmaları kapsamındaTİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı” 06/10/2015 tarihli ve 888 sayılı Makam
 onayı ile sertifikalı eğitim alanı olarak belirlenmiş ve yürürlüğe girmiştir.

Söz konusu sertifikalı eğitim programına “TİG (Teşhis İlişkili Gruplar) Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı Standartları” gereği; kamu, özel ve üniversite hastanelerinde çalışan “Sağlık Meslek Mensupları ile Sağlık Hizmetlerinde Çalışan Diğer Meslek Mensuplarının İş ve Görev Tanımlarına Ait Yönetmelik” te belirtilen sağlık meslek mensupları ve sağlık hizmetlerinde çalışan diğer meslek mensupları katılabilecektir.

2016 yılı için eğitim takvimi belirlenmiş olup ihtiyaç halinde ilave eğitimler yapılacaktır.

Önemle duyurulur…

2016 yılı TİG Klinik Kodlayıcı Sertifikalı Eğitim Programı takvimi için tıklayınız.