"Klinik Kodlamada Püf Noktalar​" yayımlandı!!! Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019

"Klinik Kodlamada Püf Noktalar​" yayımlandı!!!

Teşhis İlişkili Gruplar çalışmalarının etkili ve verimli olarak yürütülebilmesi için, hasta dosyalarının tam ve doğru olarak okunması, tanı ve işlem kodlarının standartlar çerçevesinde seçilmesi ile gerçekleşmektedir. TİG çalışmalarının özünü oluşturan bu kodlama işleminin başlangıç aşamasında hatalardan arındırılması   “klinik kodlamada kalite” ye ulaşmamızı sağlamaktadır.

Klinik Kodlamada Püf Noktalar  kitapçığında özetlenmiştir.

Klinik kodlama çalışmalarını özveriyle yapan klinik kodlyacılarımıza emeklerinden dolayı teşekkür eder, Klinik Kodlamada Püf Noktalar çalışmasının kaliteli klinik kodlamada faydalı olmasını temenni ederiz.

Klinik Kodlamada Püf Noktalar